فهرست

کسب رتبه سوم تحقیقات بالینی دانشگاه بابل در بین ۲۵ دانشگاه علوم پزشکی تیپ ۲ کشور

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بابل از کسب جایگاه سوم رتبه بندی واحدهای توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان ها توسط این دانشگاه در بین ۲۵ دانشگاه علوم پزشکی تیپ ۲ و کسب رتبه یک در کلان منطقه یک خبر داد.

به گزارش معاونت تحقیقات وفناوری دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر رجب نیا گفت: برمبنای رتبه بندی واحدهای توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان ها توسط وزارت بهداشت در بین دانشگاه های علوم پزشکی تیپ ۲، دانشگاه علوم پزشکی بابل بعد از دانشگاه های علوم پزشکی بقیه الله و کرمانشاه، رتبه ی سوم را کسب نمود.
همچنین دکتر رجب نیا معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان داشت: واحدهای توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان آیت الله روحانی (ره) با کسب 1950 امتیاز رتبه اول، بیمارستان شهید بهشتی با کسب ۱۷۵۲ امتیاز رتبه دوم و بیمارستان کودکان امیرکلا با کسب امتیاز ۱۳۹۶ امتیاز، رتبه ی چهارم را در بین بیمارستان های کلان منطقه یک ( دانشگاه های علوم پزشکی مازندران، بابل، گیلان، گلستان، سمنان و شاهرود) را کسب نمود. وی گفت: هدفمند کردن پژوهش های بنیادی و کاربردی، توانمندسازی پژوهشگران و توسعه تحقیقات کاربردی از جمله اهداف واحد توسعه و تحقیقات بالینی مراکز آموزشی درمانی این دانشگاه است.